Hangzhihui Mea'ai Fa'aalia i luga o le CCTV New Media Live Broadcast

I tausaga talu ai nei, ua vave ona aliaʻe le pisinisi faʻasalalau ola, faʻatasi ai ma faʻasalalauga e-pisinisi ma faʻasalalauga puʻupuʻu vitio tutusa e faʻalauiloa faʻatauga faʻatauga. I le avea ai o se faʻasalalauga faʻapitoa i Saina, o le CCTV New Media Platform o loʻo faʻamoemoe e faʻaogaina lana pule faʻapitoa e fesoasoani ai i kamupani i le atinaʻeina o latou faʻailoga, faʻaleleia le igoa taʻutaʻua i le maketi, ma faʻamalosia le faʻalauiloaina o igoa. O le auai o Hangzhou Hangzhihui Food Co., Ltd. i lenei fa'asalalauga tu'usa'o fa'atasiga filifiliga e maua ai le avanoa e fa'ailoa atu ai mea'ai fa'aSaina masani ma tu ma aga mata'ina a le atunu'u i tagata lautele.
E masani ona faapea mai le ʻau Saina “o le fuafuaga o le aso e amata i le taeao,” ma pe a oo i le taeao, latou te manatu mamafa i ai. A uma ona ala i luga i le taeao, e leai se mea e sili atu ona faamalieina nai lo le ato ausa o vevela vevela xiaolongbao (supa dumplings) i luga o le laulau. O le taimi lava e si'i ai le tapuni o le va'a, o le ausa mafanafana ma le manogi na o'o i lagona. I le taimi nei, o paʻu e malu ma vevela, ma o se u e tatala ai le sua vevela i luga o le laulaufaiva, atonu o le taimi sili ona fiafia o le taeao. Mo tagata o Hangzhou, o le xiaolongbao o se vaega taua o le taeao. O lo'o nonofo le 'a'ai i faleoloa vaapiapi o le malu taeao a'o lalaga e le au fai faleoloa le motu o tagata ma va'a i lima.
I tausaga talu ai nei, o le atinaʻeina o le taulaga i Saina ma le tulaga o vaega laiti o aiga ua faʻateleina ai le tuputupu aʻe o taumafataga i fafo ma faʻateleina le tele o taumafataga i fafo, faʻalauteleina le maketi o le taeao. Faatasi ai ma le atinaʻeina o fale gaosi meaʻai na saunia muamua, o le maketi mo falaoa faʻaaisa ua vaaia foi le faʻatupulaia tele. Ua sili atu ona talia e tagata fa'atau falaoa fa'a'aisa, fa'atasi ai ma oloa e pei o dumpling fa'a'aisa ma polo araisa fa'a'aisa ua lauiloa ma talia. Fa'atekonolosi fa'afou fou-loka ua fa'atagaina nei tagata fa'atau e fiafia i falaoa suamalie i le fale.
Hangzhou Hangzhihui Food Co., Ltd., o loʻo auai i lenei mea na filifilia e le CCTV New Media, e faʻamaoni i le misiona o le faʻasaoina o mea masani ma le aumaia o le tofo o Saina i le lalolagi. O lo'o naunau le kamupani i le tu'ufa'atasia o le aganu'u masani o le xiaolongbao i le olaga fa'aonaponei, fa'aaogaina tekinolosi fa'aonaponei e fa'afouina ma aumai ai le tofo moni o Hangzhou i le tele o tagata. Hangzhihui's xiaolongbao, faʻatasi ai ma se talatuu e tolu augatupulaga ma le 25 tausaga o le faʻaogaina o faleoloa o le taeao o le Xiaolongbao, ua faʻatupuina mai se aʻoga laiti i se atinaʻe atoatoa. O loʻo suʻesuʻeina loloto e le kamupani le tala faʻasolopito ma le taua faʻale-aganuʻu o xiaolongbao, tuʻufaʻatasia tufuga faʻaleaganuʻu ma tekinolosi faʻaonaponei, faʻaaogaina metotia faʻalima. E gauai totoʻa i auiliiliga uma ma le pulea lelei, faʻaaogaina tekinolosi faʻaonaponei e lokaina ai le fou o aano o manufasi ma le manogi o le paluga, faʻamautinoa o le xiaolongbao o loʻo tumau pea le tofo o falaoa fou aʻo faʻafetaui manaoga o tagata faʻatau faʻaonapo nei. E momoli sa'o ia falaoa i tagata fa'atau e ala i le filifili malulu SF Express, fa'amautinoa e maua e tagata fa'atau le xiaolongbao fou, ma oloa ta'itasi e lafo i le aso lava e tasi na faia ai.
E ala i le fa'asoaina atu o le aganu'u ma tekonolosi o le xiaolongbao fa'aaisa i le tele o tagata, o lo'o fa'amoemoe le kamupani e fa'alauiloa le tu ma aga tu'ufa'atasia a le atunu'u Saina.
O le fa'asalalauina o le 'auai a Hangzhou Hangzhihui Food Co., Ltd. i lenei fa'asalalauga fa'asalalauga fa'asalalau fou a le CCTV e fa'aleleia atili ai le ta'uleleia ma le ta'uta'ua o Hangzhou xiaolongbao. O le fa'aogaina o lenei fa'asalalauga mamana, o lo'o fa'aalia ai e le kamupani lona malosi fa'atekonolosi ma tulaga lelei o oloa, ma maua ai le ki i le tatalaina o le tofo o le tele o tagata fa'atau. I le lumanaʻi, Hangzhihui o le a faʻaauau pea ona tausisia tulaga taua o faiga faʻapisinisi faʻamaoni, faʻasaoina o tu ma aga, ma taulaʻi i le faʻatonutonuina lelei i laasaga uma. O loʻo tuuto le kamupani i le tuʻuina atu i lalo o le faʻataʻitaʻiga o le xiaolongbao faia, faʻaauau pea le faʻaleleia o le lelei ma faʻaleleia le faʻalauiloaina o faʻailoga e tumau ai le tauvaga i le maketi.

a


Taimi meli: Aukuso-14-2024