Ua auai Hema Fresh i le JD.com, fa'alauiloa se omnichanHema Fresh, e pei o le fa'atau oloa fou a Alibaba, ua fa'atosina mai pea tagata fa'atau i lana fa'ata'ita'iga fa'atino ma oloa fou maualuga.

Ua auai Hema Fresh i le JD.com, fa'alauiloa se omnichanHema Fresh, e pei o le fa'atau oloa fou a Alibaba, ua fa'atosina mai pea tagata fa'atau i lana fa'ata'ita'iga fa'atino ma oloa fou maualuga. O le tausaga nei, i le fa'afiafiaga fa'atauga a le Double Eleven, ua faia ai e Hema Fresh se la'asaga fou e ala i le fa'alauiloa aloa'ia o lana ta'iala omnicchannel.
Ole ulufale a Hema Fresh ile JD.com o lo'o fa'atusalia ai se fa'afouga taua i lana fuafuaga tau atina'e. O lo'o fa'ailogaina ai le faleoloa muamua a Hema i luga o se fa'atauga fa'akomepiuta i fafo atu o le Alibaba Group ma o le faleoloa muamua a le JD.com mo se ituaiga meaai fou.
O le faleoloa iloga a Hema e masani lava ona faʻatau atu oloa mai lana lava faʻailoga "Hema MAX," e aofia ai vaega e pei o meaʻai, fualaau 'aina ma fualaau faisua, aano o manufasi ma iʻa, oloa susu ma meainu, fatu ma mea mamago, mea faaopoopo mo le soifua maloloina, ava lauiloa i totonu o le atunuu ma faavaomalo, ma aiga. mea. Mo le tilivaina, e fa'aaoga muamua e Hema auaunaga tau meli ma fa'amamafaina le lelei o le tilivaina. I le tele o tulaga, o poloaiga e tu'uina atu i luga o Hema e mafai ona tu'uina atu i le aso e soso'o ai. Ae ui i lea, i le taimi o faʻasalalauga tetele ma faʻateleina le aofaʻi o poloaiga, e mafai ona faʻalauteleina le taimi e tuʻuina atu ai. I le faaopoopo atu i le faleoloa fuʻa, ua faʻalauiloa foʻi e Hema nisi o faleoloa tuusao i le vaega o le JD "One-Hour Delivery", faʻamaonia le tuʻuina atu i totonu o le 1.5 itula ma faʻatau fua fua mo oka i luga atu o le 49 yuan. O le ulufale atu o Hema i totonu o le JD.com ua ofoina atu ai le tele o filifiliga oloa mo tagata fa'aoga JD ma fa'aleleia ai le eseesega ma le lelei o oloa i luga o le tulaga.
O lenei gaioiga a Hema e atagia mai ai lana fuafuaga tau atinaʻe o faʻatinoga atoatoa, faʻasologa o oloa atoa, ma le faʻalauteleina o soʻo se auala. O lo'o fa'aauau pea le fa'afouga a Hema i faiga fa'apisinisi ma vaega o oloa ma fa'ata'ita'iga e pei o Hema Fresh, Hema X Membership Stores, ma Hema Mini, ae o lo'o sailia fo'i nisi avanoa galulue fa'atasi i alalaupapa. E ese mai i le JD.com, ua tatalaina e Hema faleoloa i luga o fausaga e pei o WeChat ma Douyin, faʻalauteleina ana auala faʻatau. O lo'o fa'amoemoe le Hema e fausia se fa'avae tautua tu'ufa'atasi uma e fa'afetaui ai mana'oga eseese o tagata fa'atau.
O le galulue soosootauau a Hema ua tosina atu ai le aufaipisinisi. I le tasi itu, o Hema ma JD.com o ni tagata tauva, aemaise lava i le vaega fou o mea'ai e-pisinisi lea o JD Daojia ma Hema Fresh o lo'o avea ma ta'aloga autu. I le isi itu, o loʻo i ai le avanoa mo le galulue faʻatasi i le va oi latou. JD.com, i le avea ai ma se faʻatautaia e-pisinisi faʻatautaia e le tagata lava ia i Saina, o loʻo i ai le malosi o tagata faʻaoga; ae o Hema, i le avea ai ma taʻitaʻi i faleoloa fou, e ofoina atu oloa fou maualuga ma ituaiga faʻaogaina e le tagata lava ia. O la latou felagolagoma'i e mafai ona ta'ita'i atu ai i le felagolagoma'i o puna'oa ma fefa'asoaai o mea lelei. O le ulufale atu o Hema i totonu o le JD.com e aumaia ai foi le tele o fefaʻatauaiga ma tupe maua i le JD, faʻaleleia ai lona faʻailoga ma le poto masani o tagata faʻaoga.
O le ulufale atu o Hema Fresh i totonu o le JD.com o lo'o fa'atusalia ai se suiga tele i le fa'atau oloa fou taumafa fou ma se su'esu'ega taua i le pisinisi fa'atau oloa fou. O lenei felagolagoma'i fa'asalalau e le gata ina maua ai e tagata fa'atau le tele o filifiliga fa'atau ae o lo'o aumaia ai fo'i le tele o mea fou i le vaega fa'atau oloa fou. O le atina'e o le Hema Fresh i le lumana'i e tatau ona tulimatai i ai.

a


Taimi meli: Aukuso-19-2024