Ua o'o mai le Aso Fa'ava-o-malo

O se tautotogo susulu ma fa'afiafiaina vaaiga.March 8th o tausaga ta'itasi o se tausamiga fa'apitoa mo tama'ita'i.I le avea ai o se tausamiga fa'ava-o-malo, o se aso tele lea o le fa'amanatuina o le lalolagi o fafine.Shanghai Huizhou Industrial Co., Ltd. ua saunia se meaalofa tausamiga. mo tamaitai faigaluega uma. Faamoemoe o meaalofa e mafai ona aumaia le mafanafana i lo tatou 'atua fafine o Huizhou'. Faafetai ia i latou mo lo latou galulue malosi.

O le Aso Fa'avaomalo o Tamaitai ose aso malolo fa'avaomalo e fa'amanatu i tausaga ta'itasi i le aso 8 o Mati e fa'amanatu ai taunu'uga fa'ale-aganu'u, fa'apolokiki, ma socioeconomic a tama'ita'i. Fa'amanatuina le Aso Fa'ava-o-malo i auala eseese i le lalolagi atoa;o se aso malolo lautele i le tele o atunuu, ma matauina i le va fealoai po o le lotoifale i isi.

I le avea ai o se gagana faʻavaomalo e faʻaalia ai le alofa ma le alofa, o le rosa e sili ona fiafia i fugalaau, e pele i tusisolo, tusiata ma le tele o isi tagata. Matou te iloa uma o le Aso Faʻavaomalo o Tamaitai i tausaga taʻitasi o le taimi lea e faʻaalia ai le faʻafetai ma le alofa. sa matou saunia rosa e faailoa atu ai le alofa i lenei aso ma le naunautai.

O le rosa na tuʻuina atu se manogi suamalie. Faatasi ai ma le mafanafana o le la ma le fuga matagofie, o tagata faigaluega uma o Huizhou e fai se ataata i luga o foliga. Matou te auina atu uma 'atua fafine o Huizhou' se rosa ma manaʻoga matagofie i le afiafi o le tausamiga.Let us talosia ia matagofie lo latou olaga i le lumanai e pei o fugalaau!

E avatu e Huizhou le saafiafiga i tamaitai masani uma ae sili.Ma le fa'amaoni, matou te fia fai atu 'Fa'afetai mo 'atua fafine o Huizhou' ma Fiafia Aso Tama'ita'i!'

1
3
2
4

Taimi meli: Mati-08-2021