Fa'aauauina le Fa'aitiitiga o Fa'atinoga, Fa'afa'afaina le Tau o Fa'atauga: E le mafai ona taofia le fa'asolo i lalo o le Su'esu'e a Guangming.

Ona o le Na'o le Ta'ita'i Kamupani Suasusu o lo'o i ai i le Konafesi lona Lima a Saina, E le'i tu'uina atu e le Guangming Dairy se "Pepa Lipoti."
Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Guangming Dairy lana lipoti lona tolu-kuata mo le 2023. I le tolu kuata muamua, na ausia ai e le kamupani tupe maua o le 20.664 piliona yuan, o le faʻaitiitia o le tausaga i le tausaga e 3.37%; o tupe mama e 323 miliona yuan, o le fa'aitiitia o le 12.67% i lea tausaga ma lea tausaga; a'o tupe mama pe a uma ona toesea tupe maua ma tupe leiloa na fa'atuputeleina i le 10.68% i lea tausaga ma lea tausaga i le 312 miliona yuan.
E tusa ai ma le fa'aitiitia o tupe mama, na fa'amatala e Guangming Dairy e fa'apea na mafua ona o le fa'aitiitia o tupe maua a le atunu'u i lea tausaga ma lea tausaga i le vaitaimi o lipoti ma gau mai ana lala i fafo. Ae ui i lea, o tupe gau a le kamupani e le o se mea lata mai.
Fa'agesegese le Fa'atinoina o Fa'asoa Fa'aauau le O'ese
E lauiloa o Guangming Dairy e tolu vaega pisinisi tetele: gaosiga o susu, lafumanu, ma isi alamanuia, e masani lava ona gaosia ma faʻatau atu susu fou, yogurt fou, susu UHT, UHT yogurt, lactic acid mea inu, aisa kulimi, pepe ma susu matutua. pauta, sisi, ma pata. Ae ui i lea, o lipoti tau tupe o loʻo faʻaalia manino ai o le gaosiga o susu a le kamupani e masani lava ona maua mai i le susu susu.
I le avea ai ma faʻataʻitaʻiga o tausaga faʻaletupe atoa e lua talu ai nei, i le 2021 ma le 2022, o tupe maua mai susu na sili atu i le 85% o le aofaʻi o tupe maua a Guangming Dairy, aʻo faʻatoaga manu ma isi pisinisi na saofagā i lalo ifo o le 20%. I totonu o le vaega o susu, o le susu susu na maua ai tupe maua o le 17.101 piliona yuan ma le 16.091 piliona yuan, e tusa ma le 58.55% ma le 57.03% o le aofaʻi o tupe maua. I le vaitaimi lava e tasi, o tupe maua mai isi oloa susu e 8.48 piliona yuan ma 8 piliona yuan, fa'amauina mo le 29.03% ma le 28.35% o le aofa'i o tupe maua, i le faasologa.
Peita'i, i le lua tausaga ua tuana'i, ua fesuisuia'i le manaoga o le susu a Saina, ma o'o atu ai i le "fa'alua fa'alua" o le fa'aitiitia o tupe maua ma tupe mama mo Guangming Dairy. O le lipoti o le faatinoga o le 2022 na faaalia ai na ausia e Guangming Dairy tupe maua o le 28.215 piliona yuan, o le faaitiitia o le 3.39% i lea tausaga ma lea tausaga; tupe mama fa'atatau i tagata e umia sea o le kamupani lisiina o le 361 miliona yuan, o le fa'aitiitiga o le tausaga i le tausaga e 39.11%, fa'ailogaina le tulaga maualalo talu mai le 2019.
Ina ua uma ona le aofia ai tupe maua ma gau, o le tupe mama a Guangming Dairy mo le 2022 na faʻaititia i luga o le 60% i lea tausaga ma lea tausaga i le na o le 169 miliona yuan. I luga o le kuata taʻitasi, o le tupe mama a le kamupani ina ua uma ona toesea mea e le toe faʻaauau i le kuata lona fa o le 2022 na faʻamauina ai le gau o le 113 miliona yuan, o le sili atu o le tasi-kuata gau i le lata i le 10 tausaga.
Ae maise lava, o le 2022 na faʻailogaina ai le tausaga faʻaletupe atoa muamua i lalo o le taʻitaʻifono o Huang Liming, ae o le tausaga foi lea na amata ai ona "faʻaitiitia le malosi" a Guangming Dairy.
I le 2021, na faʻatulaga ai e Guangming Dairy se fuafuaga faʻatino 2022, faʻamoemoe e ausia le aofaʻi o tupe maua o le 31.777 piliona yuan ma tupe mama e faʻatatau i le kamupani matua o le 670 miliona yuan. Peita'i, e le'i ausia e le kamupani ana fa'amoemoega mo le tausaga atoa, ma le fua faatatau o tupe maua i le 88.79% ma le aofa'i o tupe mama i le 53.88%. Na faamatala e Guangming Dairy i lana lipoti faaletausaga e faapea, o mafuaaga autu lava o le faifai malie o le tuputupu ae o le taumafa susu, faateleina le tauvaga maketi, ma le faaitiitia o tupe maua mai le susu vai ma isi oloa susu, lea na tulai mai ai ni luitau ogaoga i le lelei o galuega a le kamupani.
I le lipoti faaletausaga o le 2022, na faatuina ai e Guangming Dairy ni sini fou mo le 2023: taumafai mo le aofaiga atoa o tupe maua o le 32.05 piliona yuan, tupe mama e maua mai i tagata e umia sea o le 680 miliona yuan, ma se toe faafoi i luga o le tutusa e sili atu i le 8%. O le aofa'iga o aseta tumau mo le tausaga na fuafua e tusa ma le 1.416 piliona yuan.
Ina ia ausia nei sini, na taʻua e Guangming Dairy o le a faʻaputuina e le kamupani tupe e ala i ana lava tupe faavae ma auala faʻatupeina mai fafo, faʻalauteleina filifiliga tau faʻatupeina, faʻavavevave tupe faʻaalu, ma faʻaitiitia le tau o le faʻaogaina o tupe faavae.
Masalo ona o le aoga o le faʻaititia o tau ma le faʻaleleia atili o faiga, e oʻo atu i le faaiuga o Aukuso 2023, na tuʻuina atu ai e Guangming Dairy se lipoti aoga afa-tausaga. I lenei vaitau, na ausia e le kamupani tupe maua o le 14.139 piliona yuan, o se faʻaititia laʻititi o tausaga taʻitasi e 1.88%; tupe mama e 338 miliona yuan, o se siitaga e 20.07% i lea tausaga ma lea tausaga; ma tupe mama pe a uma ona toesea mea e le masani ai o le 317 miliona yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 31.03%.
Ae ui i lea, ina ua maeʻa le kuata lona tolu o le 2023, o le Guangming Dairy na "fesoʻotaʻi mai tupe mama i tupe leiloa," faʻatasi ai ma le faʻamaeʻaina o tupe maua e 64.47% ma le faʻamaeʻaina o tupe mama e 47.5%. I se isi faaupuga, ina ia ausia ana sini, e manaʻomia e Guangming Dairy ona maua le lata i le 11.4 piliona yuan i tupe maua ma le 357 miliona yuan i tupe mama i le kuata mulimuli.
A'o tumau pea le le mafai ona foia le mamafa o le fa'atinoga, o nisi o fa'asalalauga ua amata ona sailia isi avanoa. E tusa ai ma le lipoti tau tupe 2022, o tupe maua faʻatau mai le au tufatufaina a Guangming Dairy na oʻo atu i le 20.528 piliona yuan, o le faʻaitiitia o le tausaga i le tausaga e 3.03%; tau fa'agaioiga e 17.687 piliona yuan, o le fa'aitiitia o le 6.16% i lea tausaga ma lea tausaga; ma fa'asili tupe mama na si'itia i le 2.87 pasene i tausaga ta'itasi i le 13.84%. E oo atu i le faaiuga o le 2022, o Guangming Dairy sa i ai le 456 tufatufa i le itulagi o Shanghai, o se siitaga e 54; o le kamupani e 3,603 tufatufa i isi itulagi, o se faʻaititia o le 199. I le aotelega, o le numera o tufatufaga a Guangming Dairy na faʻaititia i le 145 i le 2022 naʻo.
I le lotolotoi o le fa'aitiitia o le fa'atinoga o ana oloa autu ma le fa'aauauina o le alu ese atu o tufatufa, ae ui i lea, na filifili le Guangming Dairy e fa'aauau le fa'alauteleina.
Fa'ateleina Tupe Fa'afaigaluega i Punavai Suasusu A'o Tauivi e Aloese mai Fa'afitauli Saogalemu o Mea'ai
Ia Mati 2021, na faʻasalalau ai e Guangming Dairy se fuafuaga e le faʻasalalau faʻasalalau, faʻamoemoe e le sili atu i le 1.93 piliona yuan mai le oʻo atu i le 35 tagata teu tupe.
Na taʻua e Guangming Dairy o tupe maua e faʻaaogaina mo le fausiaina o faʻatoʻaga susu ma faʻaopoopoina tupe faigaluega. E tusa ai ma le fuafuaga, o le 1.355 piliona yuan o tupe maua o le a tuʻuina atu i poloketi laiti e lima, e aofia ai le fausiaina o se faʻatoʻaga faʻataʻitaʻi povi susu e 12,000-ulu i Suixi, Huaibei; se fa'ato'aga fa'ata'ita'i povi susu e 10,000 ulu i Zhongwei; se fa'ato'aga fa'ata'ita'i povi susu e 7,000 ulu i Funan; se fa'ato'aga fa'ata'ita'i povi susu e 2,000 ulu i Hechuan (Vaega II); ma le fa'alauteleina o le fa'ato'aga fa'ato'aga a le atunu'u (Jinshan Dairy Farm).
I le aso na faalauiloaina ai le fuafuaga tumaoti, o le kamupani atoa a Guangming Dairy o Guangming Animal Husbandry Co., Ltd. na mauaina le 100% equity a Shanghai Dingying Agriculture Co., Ltd. mo le 1.8845 miliona yuan mai Shanghai Dingniu Feed Co., Ltd. , ma le 100% tutusa a Dafeng Dingcheng Agriculture Co., Ltd. mo le 51.4318 miliona yuan.
O le mea moni, o le fa'ateleina o tupe fa'afaigaluega i galuega i luga ma se fa'alapotopotoga tu'ufa'atasiga atoatoa ua avea ma mea masani i le pisinisi susu. O kamupani susu tetele e pei o Yili, Mengniu, Guangming, Junlebao, New Hope, ma Sanyuan Foods ua fa'aulu fa'aulufale mai i le fa'alauteleina o le malosi o fa'ato'aga susu.
Ae ui i lea, i le avea ai o se "tagata taʻalo tuai" i le vaega susu pasteurized, o Guangming Dairy na i ai muamua se tulaga lelei. O lo'o fa'ailoa mai o le puna suasusu a Guangming sa fa'amaualuga i sone o le tau o timuga fa'ava-o-malo e lelei mo fa'ato'aga susu, lea na fa'amauina ai le maualuga o le susu a Guangming Dairy. Ae o le pisinisi susu pasteurized lava ia e maualuga manaʻoga mo le vevela ma felauaiga, e fai ma luʻitau le puleaina o maketi a le atunuʻu.
A'o fa'atupula'ia le mana'oga mo le susu pasteurized, ua ulufale atu fo'i kamupani susu ta'imua i lea matata. I le 2017, na faʻavaeina ai e Mengniu Dairy se pisinisi pisinisi susu fou ma faʻalauiloa le "Daily Fresh" brand; i le 2018, na faia ai e le Vaega a le Yili le igoa ole susu fou ole igoa ole Gold Label, e ulufale aloaia ile maketi susu susu. E o'o atu i le 2023, na fa'alauiloa ai fo'i e Nestlé lana ulua'i oloa susu fou e filifili ai malulu.
E ui i le faʻateleina o tupe faʻaalu i puna susu, o Guangming Dairy ua faʻafeagai pea ma faʻafitauli o le saogalemu o meaʻai. E tusa ai ma le Xinhua News Agency, ia Setema o le tausaga nei, na tuʻuina atu ai e Guangming Dairy se faʻatoesega faʻalauaʻitele i luga o lana upega tafaʻilagi aloaia, ma taʻua ai ni faʻalavelave saogalemu se tolu na tutupu ia Iuni ma Iulai.
Na lipotia mai, i le aso 15 o Iuni, e toaono tagata i le Itumalo o Yingshang, Itumalo o Anhui, na maua le puaʻi ma isi faʻaʻailoga ina ua uma ona faʻaaogaina le susu Guangming. I le aso 27 o Iuni, na tu'uina atu ai e Guangming se tusi fa'atoesega mo le vai alkali mai le vai fa'amamaina o lo'o sosolo i totonu o le susu "Youbei". I le aso 20 o Iulai, na lomia ai e le Guangzhou Municipal Administration for Industry and Commerce taunuuga o le taamilosaga lona lua o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o oloa susu o loʻo faʻasalalau i le kuata lona lua o le 2012, lea na toe faʻaalia ai oloa a Guangming Dairy i luga o le "lisi uliuli."
I luga o le faʻasalalauga faʻatauga faʻatau "Black Cat Complaints," e toʻatele tagata faʻatau ua lipotia faʻafitauli i oloa a Guangming Dairy, e pei o le susu susu, mea mai fafo, ma le le mafai ona faʻataunuʻuina folafolaga. E oo mai i le aso 3 o Novema, e 360 ​​faaseā e faatatau i Guangming Dairy, ma toeitiiti atoa le 400 faaseā e faatatau i le auaunaga a le “随心订” a Guangming.
I le taimi o se suʻesuʻega a le aufaipisinisi ia Setema, e leʻi tali mai Guangming Dairy i fesili e uiga i le faʻatauga o oloa fou e 30 na faʻalauiloaina i le afa muamua o le tausaga.
Ae ui i lea, o le faʻaitiitia o tupe maua ma tupe mama a Guangming Dairy ua vave ona atagia mai i maketi tetele. I le aso muamua o fefa'ataua'iga ina ua mae'a fa'asalalau lana lipoti lona tolu-kuata (Oketopa 30), na pa'ū le tau o fa'atauga a Guangming Dairy i le 5.94%. E oʻo mai i le tapunia o Novema 2, o ana faʻatauga sa fefaʻatauaʻi i le 9.39 yuan i le sea, o se faʻaititia o le 57.82% mai lona maualuga o le 22.26 yuan i le sea i le 2020, ma lona aofaʻi tau maketi ua pa'ū i le 12.94 piliona yuan.
Ona o le mamafa o le faʻaitiitia o le faʻatinoga, le lelei o le faʻatau atu o oloa autu, ma le faʻateleina o tauvaga faʻapisinisi, pe mafai e Huang Liming ona taʻitaʻia Guangming Dairy i lona pito i luga o loʻo tumau pea ona vaʻaia.

a


Taimi meli: Aukuso-17-2024