O loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le Wanye Logistics: Pe o le a avea ma uluai Cold Chain Logistics IPO?

I le vaiaso ua tuanaʻi, sa matua malosi lava Wanye Logistics, o loʻo galulue faʻatasi ma le kamupani tuʻuina atu auaunaga "Yuncangpei" ma le tele o oloa vai i luga ole laiga faʻatauga i luga ole laiga "Huacai Technology."O nei felagolagoma'i o lo'o fa'amoemoe e fa'amalosia atili auaunaga tau feso'ota'iga feso'ota'iga malūlū a Wanye e ala i faiga fa'apa'aga malosi ma fa'amalosia fa'atekonolosi.

I le avea ai o se faʻailoga tutoʻatasi o loʻo i lalo o le Vanke Group, o Wanye Logistics o loʻo aofia ai le 47 aai tetele i le atunuʻu atoa, faʻatasi ai ma le silia ma le 160 paka faʻatau ma se fua o fale teu oloa e sili atu i le 12 miliona sikuea mita.O lo'o fa'agaioia paka fa'apitoa e 49, ma fa'atupuina ai le tele i le tulaga o le fa'aputuga o laina malulu i Saina.

O faleteuoloa tetele ma fa'asalalau lautele o le fa'atauva'a autu lea a Wanye Logistics, ae o le fa'aleleia atili o agava'a fa'agaioiga o le a avea ma ana taulaiga i le lumana'i.

Malosi le Tuputupu a'e ile Cold Chain Logistics

Faʻavaeina i le 2015, Wanye Logistics na faʻatumauina vave le tuputupu aʻe i tausaga talu ai nei.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i le fa tausaga ua tuanaʻi, ua ausia e le Wanye Logistics tupe maua le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le tausaga (CAGR) o le 23.8%.Aemaise lava, o tupe maua pisinisi filifili malulu ua tupu i se maualuga maualuga atu CAGR o le 32.9%, ma le fua o tupe maua toeititi faatoluina.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le National Development and Reform Commission, o tupe maua a le atunuʻu na ausia le faʻatupulaia o tausaga taʻitasi i le 2.2% i le 2020, 15.1% i le 2021, ma le 4.7% i le 2022. ua matua sili atu nai lo le averesi o alamanuia, lea e mafai ona faʻatatau i lona faʻavae laʻititi, ae o lona atinaʻe e le mafai ona manatu faatauvaa.

I le afa muamua o lenei tausaga, na ausia e Wanye Logistics se tupe maua o le 1.95 piliona RMB, o le faʻaopoopoga o le 17% i lea tausaga ma lea tausaga.E ui ina fa'agesegese le fa'atupulaia, ae o lo'o maualuga pea nai lo le fua fa'atatau o le fa'atupulaia o le atunu'u e tusa ma le 12%.Wanye Logistics' 'au'aunaga fa'a'au'au fa'atauga, fa'apitoa, na va'aia le 30.3% fa'aletausaga fa'aletausaga i tupe maua.

E pei ona taʻua muamua, o Wanye Logistics o loʻo i ai le tele o fale teu oloa malulu malulu i Saina.E aofia ai ma malae malulu fou e fa na tatalaina i le afa muamua o le tausaga, o le vaega o fale mautotogi a Wanye e 1.415 miliona sikuea mita.

O le faʻalagolago i nei auaunaga faʻatauvaʻa malulu e masani lava o se avanoa mo Wanye, faʻatasi ai ma le afa tausaga o tupe maua o le 810 miliona RMB faʻamauina mo le 42% o le aofaʻi o tupe maua a le kamupani, e ui lava o le nofoaga mautotogi e naʻo le tasi-ono o le nofoaga mautotogi o faleteuoloa masani. .

Wanye Logistics' pito sili ona sui le paka filifili malulu o le Shenzhen Yantian Cold Chain Park, o lona uluai faleteuoloa malulu.O lenei poloketi e aofia ai se vaega e tusa ma le 100,000 sikuea mita ma o loʻo faʻatumauina le averesi o le aofaʻi i aso taʻitasi o le 5,200 pusa ma le aofaʻi o fafo o le 4,250 pusa talu ona amata faʻagaioiga ia Aperila, ma avea ai ma faʻatoʻaga malosi faʻatoʻaga faʻatau oloa malulu i le Greater Bay Area .

O le a Fa'asalalau Fa'alaua'itele?

Ona o lona fua, faʻataʻitaʻiga pisinisi, ma tulaga lelei, e foliga mai ua sauni Wanye Logistics e ulufale i le maketi tetele.O tala lata mai o maketi o loʻo fautua mai ai e mafai e Wanye Logistics ona faʻasalalau faʻalauaʻitele ma avea ma "muamua faʻatau oloa faʻatau oloa" i Saina.

O faʻamatalaga e faʻamalosia e Wanye's faʻavavevave faʻalautele, faʻailoga i le taimi muamua-IPO.E le gata i lea, o le faʻaofiina o tupe faʻaalu A-round mai Singapore's GIC, Temasek, ma isi toeitiiti atoa le tolu tausaga talu ai ua faʻaalia ai se taamilosaga e alu ese ai.

E le gata i lea, ua faʻapipiʻi saʻo e Vanke le 27.02 piliona RMB i lana pisinisi faʻatautaia, ma avea ai ma tupe sili ona tele i totonu o ana lala, ae faʻatasi ai ma le fua faatatau o tupe maua i lalo ifo o le 10%.O se vaega o le mafuaʻaga o le maualuga o le tau o galuega faʻapipiʻi malulu o loʻo fausia, lea e manaʻomia ai tupe tetele.

Na faailoa e Vanke Peresitene Zhu Jiusheng i se fonotaga o faatinoga ia Aukuso e faapea "tusa lava pe lelei le suiga o pisinisi, o lona sao i le fua o tupe maua ma tupe mama e ono faatapulaaina."E mafai ona fa'apu'upu'u le ta'amilosaga o le toe fa'afo'i mai mo pisinisi fou.

E le gata i lea, na faʻatulagaina e Wanye Logistics se "100 paka malulu" faʻamoemoe i le 2021, aemaise le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega i taulaga autu.I le taimi nei, o paka filifili malulu a Wanye Logistics e itiiti ifo i le afa o lenei faʻamoemoe.O le fa'atinoina vave o lenei fuafuaga fa'alautele o le a mana'omia ai le lagolago i maketi tetele.

O le mea moni, na faʻataʻitaʻiina e Wanye Logistics le maketi tetele ia Iuni 2020, ma tuʻuina atu ana muamua quasi-REITs i luga o le maketi a Shenzhen Stock Exchange, faʻatasi ai ma se fua faʻatauvaʻa o le 573.2 miliona RMB ae lelei faʻaiʻuga o saofaga, e tosina mai ai tupe teufaafaigaluega mai faʻalapotopotoga e pei o China Minsheng Bank, Industrial Industrial. Faletupe, China Post Bank, ma Saina Merchants Bank.O lo'o fa'ailoa mai ai le ulua'i fa'atauaina i maketi o ana fa'agaioiga o aseta o paka.

Faatasi ai ma le faʻateleina o le lagolago a le atunuʻu mo aseta REITs i tausaga talu ai nei, o lisi o REIT a le lautele mo paka fale gaosi oloa ma fale teu oloa e mafai ona avea ma auala talafeagai.I se faʻamatalaga faʻatinoga ia Mati i lenei tausaga, na faʻaalia ai e le pulega a Vanke e faapea na filifilia e Wanye Logistics le tele o aseta i Zhejiang ma Guangdong, e aofia ai le 250,000 sikuea mita, lea na tuʻuina atu i le Atinaʻeina ma le Toefuataiga Komisi i le lotoifale, faʻatasi ai ma le tuʻuina atu o le REIT i totonu o le tausaga.

Peita'i, ua fa'ailoa mai e nisi o au su'esu'e, e le'o lava tapenaga a Wanye Logistics mo le lisi, ma o lo'o fa'atumau pea ana tupe maua ma le fua i tua atu o tulaga maualuluga fa'avaomalo.O le faatumauina o le tuputupu aʻe o le a avea ma se galuega taua mo Wanye i le lumanaʻi lumanaʻi.

E fetaui lelei lea ma le ta'iala manino a le Wanye Logistics.Ua fa'ailoa mai e Wanye Logistics se faiga fa'atatau: Wanye = fa'avae × auaunaga^tekinolosi.E ui ina le manino le uiga o fa'ailoga, ae fa'ailoa mai e upu autu se feso'ota'iga faleteuoloa fa'a-lautele ma agava'a auaunaga fa'atekonolosi.

E ala i le faʻaauauina o le faʻamalosia o lona faʻavae ma le faʻaleleia o le gafatia o auaunaga, o Wanye Logistics o loʻo tu i se avanoa sili atu e faʻatautaia ai le taamilosaga o pisinisi o loʻo i ai nei o le faʻaitiitia o tupe mama ma faʻamatalaina se tala faʻamalosi i le maketi tetele.


Taimi meli: Iul-04-2024