Manuia Fa'afetai i le Wuxin Group i le Fa'amanuiaina o le Lisi i luga o le Sci-Tech Innovation Board a le Shanghai Equity Exchange Center!

I le taeao o Setema 28, 2023, o le lisi o sauniga a Shanghai Wuxin Medical Technology Group Co., Ltd. (fa'apuupuuga fa'asoa: Wuxin Shares, fa'ailoga oloa: 300543) na faia ma le mamalu i le Shanghai Equity Exchange Center.

O tagata na auai i le lisi o sauniga e aofia ai: Mr. Bu Qigang, Taitaifono o le Zhujiajiao Industrial Park i le Itumalo o Qingpu, Shanghai;Mr. Jiang Changming, Sui Faatonu o le Ofisa o Mataupu Tau le Va o Tagata o Sanming City, Fujian Province;Mr. Su Dingfeng, Tagata A'oga mai Fafo o le French Academy of Pharmacy, Saienitisi Sili o le Polokalama 973 a Saina, ma le Ta'ita'i o le National Key Discipline;Mr. Wu Ruihai, Academician o le French National Academy of Sciences, sa avea muamua ma foma'i tumaoti i le Peresetene o Falani, ma o le tagata poto muamua i le lalolagi mo le totoina o sela o le fai'ai;Mr. Zhu Naishuo, Faamasino Iloiloga Mulimuli o le National 863 Biomedical High Technology Program, Taitaifono o le Immunogenetics Professional Committee o le Shanghai Immunology Society, ma le Faatonu Sili o le Fudan Medical Cell Rehabilitation Joint Center;General Ye Zhisheng, sa avea muamua ma Ofisa Sili o le Aufaigaluega a le Shanghai Garrison Command;Mr. Wan Jun, Faatonu o le Saina High-Tech Industrialization Research Association;Mr. Yang Xun'er, Peresetene o le Hong Kong Hai Buddhist Confucianism Joint Research Association;Ms. Zhuang Jinlian, Peresetene o le Sanming Elderly Care Federation o le Itumalo o Fujian;Mr. Zheng Guohong, Taitaifono o Gaobo Aviation Technology (Shanghai) Co., Ltd.;Ms. Fang Mei, Peresitene o le Baoji City Women Entrepreneurs Association i le Itumalo o Shaanxi, faatasi ai ma tagata e umia sea ma malo na molimauina faatasi le sauniga.

Wuxin Shares o loʻo faʻatinoina ma le malosi faiga faʻatekonolosi fou, faʻamalosia pulega faʻapisinisi, ma faʻaleleia le manino i le faʻaalia o faʻamatalaga.O le lisi manuia e le gata e atagia ai le aloaia e maketi tetele o le kamupani ae ua maua ai foi le tele o avanoa mo ana atinaʻe i le lumanaʻi.O lenei lisi o loʻo faʻailogaina ai se faʻailoga taua i le faigamalaga atinaʻe a le kamupani, e faʻaalia ai lona sauni e faʻafeiloaʻi le lumanaʻi i se tulaga fou.

O le Wuxin Shares o se kamupani fa'atekonolosi e taula'i i le R&D, fa'aoga, ma auaunaga fa'apitoa tau pulega fa'alesoifua maloloina i le matata o le biology cell.O se tasi lea o atina'e muamua e fa'atatau i su'esu'ega i Saina o lo'o fa'atinoina su'esu'ega o le biology cell ma ua maua ai le tele o fa'ai'uga.I le 2022, o le kamupani, o se galuega autu tau alamanuia a le Qingpu District People's Government of Shanghai, nofoia i le Yangtze River Delta Integration Demonstration Zone - Zhujiajiao Industrial Park.O loʻo fausia e le kamupani se nofoaga autu o fale gaosi oloa e faʻatatau i vailaʻau faʻafouina ma faʻamoemoe i le atinaʻeina o vailaʻau olaola, e aofia ai vaega faʻapisinisi e pei o vailaʻau faʻafouga faʻafouga, vailaʻau saʻo, ma le pulega o le soifua maloloina e tuʻufaʻatasia le tausiga faʻafomaʻi ma tagata matutua.

O ta'ita'i fa'atekonolosi autu a le kamupani e aofia ai tagata a'oga sinia ma tagata atamamai e pei o Su Dingfeng, Wu Ruihai, ma Zhu Naishuo, o lo'o i ai le tele o su'esu'ega fa'asaienisi alualu i luma i totonu o le atunu'u.I le 2022, na sainia ai e le Wuxin Group se maliega faʻatasi suʻesuʻega faʻasaienisi faʻatasi ma le Iunivesite o Fudan, faʻavaeina se faʻavae suiga maketi mo taunuʻuga suʻesuʻega a le iunivesite, faʻamalosia le kamupani i luga o se ala vave o atinaʻe tau alamanuia.O le lisi manuia i luga o le Shanghai Equity Exchange Center e taua tele le taua mo Wuxin Group.E tusa ai ma le fuafuaga o le atinaʻeina o le vaega, faatasi ai ma le lagolago a le laumua, o le a faʻaaogaina e le Wuxin Group ona tulaga lelei i taleni faʻapitoa ma suʻesuʻega faʻapitoa ma tekonolosi e fausia ai se faʻataʻitaʻiga mo vailaʻau faʻafouina ma pisinisi faʻasaienisi ola i lona nofoaga o galuega, ma faʻauluina ai le atinaʻeina o le soifua maloloina ma alamanuia matagofie.O le a maua ai se auala fou mo le soifua maloloina lautele, fesoasoani i le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lotoifale, ma faʻateleina galuega ma tupe maua mai lafoga.

Sei o tatou moomoo ma le faamaoni i le Wuxin Group e faaauau pea le manuia ma le tele o sao taua i sosaiete.


Taimi meli: Iul-15-2024