Xu Guifen Aiga Faatauina le 450 Miliona Yuan i Fale Tutoatasi, Faʻatupu popolega i le lotolotoi o taumafaiga faʻalautele a Huangshanghuang.

Folasaga

O le aiga o Xu Guifen, o loʻo pulea Huangshanghuang (002695.SZ), ua taʻua o le "Queen of Marinated Food," ua toe aʻafia i feeseeseaiga.I le aso 22 o Setema, na faailoa mai ai e Huangshanghuang auiliiliga o se nofoaga tumaoti, faatasi ai ma le aiga o Xu Guifen o loo lesitala atoatoa i le 450 miliona yuan na tuuina atu na amataina i le iva masina talu ai.

Feeseesea'iga Si'osi'omia le Tulaga Tumaoti

O lenei nofoaga tumaoti ua mafua ai masalosaloga mo ni mafuaaga.Muamua, o le tau o faʻatauga a Huangshanghuang o loʻo i ai nei i se talafaasolopito maualalo, ma o le tau tuʻufaʻatasiga o le 10.08 yuan i le sea o se 10.56% faʻaitiitiga i le tau o loʻo i ai nei.O lenei fa'agaioiga ua fa'atupuina ai masalosaloga o le fa'amasinoga a le au fa'atonu tonu.Lona lua, o le tupe e maua o le a faʻaaogaina atoa mo le faʻalauteleina o gaosiga ma le fausiaina o fale teu oloa.Peita'i, ua matua pa'u'u lava le fua faatatau o le fa'aogaina e le kamupani i tausaga ua tuana'i, ma le tele o poloketi e le'i ausia le gafatia fa'amoemoe pe fa'amuta.E iai se mana'oga mo le fa'alauteleina atili?

O Xu Guifen, na taʻua o le "Queen of Marinated Food," na amata lana faigamalaga faʻapisinisi i le 42 ina ua faʻateʻaina, liliu lana pisinisi meaʻai faʻafefeteina i se pisinisi piliona-yuan ma fatuina se tamaoaiga o le aiga o le faitau selau miliona.Ae o le taimi nei, ua le toe faigofie le pisinisi o mea’ai marinated.O le faatinoga a Huangshanghuang ua matua pa'u'u lava, ma tupe mama i le 2022 ua pa'u i le 30.8162 miliona yuan, ose tala faasolopito maualalo.Ina ua maeʻa se galu puupuu o tapunia faleoloa, na toe amataina e le aiga o Xu Guifen taumafaiga faʻalauteleina i le 2023, tatalaina 600 faleoloa fou i le afa muamua o le tausaga, ae na faʻaititia tupe maua nai lo le faʻateleina.

Mai le tagata faigaluega ua fa'ate'a i le masiofo o mea'ai fa'ainu

O le olaga o Xu Guifen ua vaaia le tele o tulaga i luga ma lalo.Na fanau ia Oketopa 1951 i se aiga e lua faigaluega, na ia maua lana uluai galuega mautu i le 1976 i se maketi fualaau faisua ona o le iunite a lona tama.O lona filiga na taitai atu ai i le siitia atu i le Nanchang Meat Food Company i le 1979, ma faailogaina ai lana uluai sootaga taua ma le alamanuia meaai.I le 1984, na tofia ai o ia e avea ma pule o faleoloa.

Ae ui i lea, sa feagai o ia ma le galu o le faʻamalolo i le 1993 ma sa faʻamalosia e tuua le kamupani meaʻai.I le feagai ai ma le utiuti o filifiliga, na liliu atu ai Xu Guifen i pisinisi, ma taulaʻi i le pisinisi meaʻai marinated.Sa ia nono mai le 12,000 yuan ma tatalaina le uluai Huangshanghuang Roast Poultry Shop i Nanchang, ma faataatia ai le faavae mo lana malo o mea'ai.

E oo atu i le 1995, na amata ai e Huangshanghuang ona fai pisinisi.I le na o le tolu tausaga, na faʻalauteleina i luga o 130 faleoloa, faʻatupuina 13.57 miliona yuan i faʻatau ma avea ma se lagona i Jiangxi.I lalo o le taitaiga a Xu Guifen, na faalauiloa faalauaitele ai Huangshanghuang i le 2012, ausia le 893 miliona yuan i tupe maua ma le 97.4072 miliona yuan i tupe mama i lena tausaga.

A o faʻamautu le faʻatinoga a Huangshanghuang ma faʻatupulaia tupe maua, na tuʻuina atu e Xu Guifen le pule i lana tama matua, o Zhu Jun, i le 2017, o le na tauaveina le matafaioi o le taʻitaʻifono ma le pule sili.O lana tama lona lua, o Zhu Jian, na avea ma sui taitaifono ma sui pule sili, faatasi ai ma Xu Guifen ma lona toalua o Zhu Jiangen sa avea uma ma faatonu.

E oo atu i le 2019, ua faaluaina tupe maua a Huangshanghuang talu mai lana IPO, e oʻo atu i le 2.117 piliona yuan, ma tupe mama e 220 miliona yuan.I lalo o le pulega a le aiga o Xu Guifen, Huangshanghuang, faatasi ai ma Juewei Duck Neck ma Zhou Hei Ya, na avea ma se tasi o le tolu pito i luga o ituaiga pato marinated, faamautuina le tulaga o Xu Guifen o le "Queen of Marinated Food."

E tusa ai ma faʻamaumauga a le Wind, na maualuga le faʻatinoga a Huangshanghuang i le 2020, faʻatasi ai ma tupe maua ma tupe mama e oʻo atu i le 2.436 piliona yuan ma le 282 miliona yuan.I lena tausaga, o le aiga o Xu Guifen na tulaga 523 i le Hurun Rich List ma le tamaoaiga o le 11 piliona yuan.I le 2021, Xu Guifen ma lona aiga na lisiina i le 2,378th i le Forbes Billionaires List ma le tamaoaiga o le 1.2 piliona US tala.

Le lu'itau o le fa'amalieina o le 450 Miliona Yuan Fa'alautelega

I le aso 22 o Setema, na faasilasila ai e Huangshanghuang le maeʻa o le tuʻufaʻatasiga tutoʻatasi, ma faʻatupu ai popolega ona o le tau maualalo o le saofaga.O le tau o le 10.08 yuan i le sea o se 10.56% fa'aitiitiga i le tau fa'asoa o le 11.27 yuan i le sea i le aso na tu'uina atu ai.E iloga, o le tau o fa'asoa a Huangshanghuang o lo'o i se tulaga maualalo fa'asolopito, fa'atasi ai ma le tau tu'ufa'atasi e maualalo ifo nai lo le tau maualalo o le tausaga e 10.35 yuan i le sea.

E le gata i lea, o sea uma na sainia e Xinyu Huangshanghuang, pulea e le aiga Xu Guifen.O le fausaga o le umiaina o sea ua faaalia ai o le aiga o Xu e iai ni siteki taua i le Huangshanghuang Group, lea e umia ai le 99% o le siteki i Xinyu Huangshanghuang.

O tupe e maua o le a faʻaaogaina mo ni poloketi se tolu: o le fasiina o aano o manufasi ma le gaosiga o oloa faʻatau a Fengcheng Huangda Food Co., Ltd., o le 8,000-tono le faʻaogaina o meaʻai faʻafefeteina e le Zhejiang Huangshanghuang Food Co., Ltd., ma le gaosiga o mea'ai ma filifili malulu le teuina o galuega faufale e Hainan Huangshanghuang Food Co., Ltd.

Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, ua faʻaitiitia le faʻatinoga a Huangshanghuang.I le 2021, o tupe maua a le kamupani ma tupe mama na faʻaititia i le 2.339 piliona yuan ma le 145 miliona yuan, i lalo 4.01% ma le 48.76%, i le faasologa.Na faʻaauau pea le paʻu i le 2022, faʻatasi ai ma tupe maua ma tupe mama na pa'ū i le 1.954 piliona yuan ma le 30.8162 miliona yuan, i lalo 16.46% ma le 78.69%.

Faatasi ai ma le faʻaitiitia o le faʻatinoga, o Huangshanghuang's capacity utilization rate na pa'ū foi mai le 63.58% i le 2020 i le 46.76% i le 2022. E ui lava i le faatumauina o le malosi o le 63,000 tone, o le maeʻa o galuega fou o le a faʻateleina le gafatia e 12,000 tone, oʻo atu i le aofaʻi o le 75,000.Faatasi ai ma le maualalo o le faʻaogaina o le fua o loʻo iai nei, o le faʻafefea ona eliina le faʻateleina o le gafatia o le a avea ma luʻitau mo Huangshanghuang.

I le afa muamua o le 2023, o nisi o poloketi na le mafai ona ausia le gafatia na faʻamoemoeina pe na faʻamutaina ona o le le lava o manaʻoga.E tusa ai ma le lipoti faaletausaga o le 2023, o le "5,500-toni oloa gaosi oloa" ma le "6,000-toni oloa gaosi oloa i Shaanxi" e leʻi ausia le gafatia, ae o le "8,000-tono oloa aano o manufasi ma isi gaosiga o oloa kuka. galuega faatino” na faamutaina.

E le gata i lea, o le faʻaitiitia o faʻatinoga na mafua ai le galu o le tapunia o faleoloa.I le faaiuga o le 2021, e 4,281 faleoloa a le kamupani, ae o lenei numera na paʻu i le 3,925 i le faaiuga o le 2022, o se faʻaititia o le 356 faleoloa.

I le 2023, na toe amata ai e Huangshanghuang lana fuafuaga faʻalauteleina faleoloa.E oo atu i le faaiuga o Iuni 2023, ua i ai i le kamupani le 4,213 faleoloa, e aofia ai le 255 faleoloa faʻatautaia saʻo ma le 3,958 faleoloa franchise, e aofia ai 28 itumalo ma 226 aai i le atunuʻu atoa.

Ae ui i lea, o le numera moni o faleoloa fou na paʻu i lalo o faʻamoemoega.Na fuafua Huangshanghuang e tatala faleoloa fou 759 i le afa muamua o le 2023 ae naʻo le tatalaina o le 600. O tupe maua mo le afa muamua o le 2023 na faʻaalia ai se paʻu laʻititi, e ui lava i le faʻatupulaia o numera o faleoloa.

Faatasi ai ma le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le gafatia ma le faʻalauteleina o faleoloa ua le mafai ona faʻateleina tupe maua, o le auala e toe taʻitaʻia ai Huangshanghuang i le tuputupu aʻe o se luʻitau ogaoga mo le taʻitaʻi o le tupulaga lona lua o Zhu Jun.


Taimi meli: Iul-04-2024