O Meituan Maicai ua fa'atelevaveina le fa'alauteleina, amata ai le osofa'iga a Saina i Sasa'e, o Dingdong Maicai e feagai ma lu'itau e tele.

Ia Oketopa 2023, na aliaʻe mai ai tala e faapea o Meituan Maicai o le a tatalaina se nofoaga fou i Hangzhou, ma faailogaina se gaioiga taua talu mai le siitia o Zhang Jing i le Sui Peresetene o Meituan.

I le lotolotoi o le tulaga masani o alamanuia o le "ola," o Meituan Maicai o loʻo tumau pea se tasi o nai kamupani i totonu o le fale teu oloa meaai fou o loʻo tausia le faʻalauteleina o le atunuʻu.

Ua lipotia mai o le tausaga nei, ua ulufale ai Meituan Maicai i ni aai fou se lua, o Suzhou ma le Hangzhou e le o toe mamao ona tatalaina, o loʻo i ai uma i Sasaʻe Saina.

E oo mai i le taimi nei, ua faatuina e Meituan Maicai galuega i aai e valu, e aofia ai Beijing, Langfang, Shanghai, Suzhou, Shenzhen, Guangzhou, Foshan, ma Wuhan.O lo'o fa'ailoa mai ai o le fa'asologa a Meituan Maicai e aofia ai itu eseese e aofia ai Saina i Sasa'e, Saina i Saute, Saina i Matu, ma Saina Tutotonu.

O le mea moni, o le saoasaoa o le toe faia o Meituan Maicai e le o se saoasaoa tele ma e telegese pe a faatusatusa i kamupani initaneti.I le tele o tausaga o atinaʻe, Meituan Maicai ua faʻalauteleina i le itiiti ifo ma le sefulu aai, ma Foshan ma Guangzhou ua manatu lelei e tasi le taulaga.

O le mea lea, o nisi o tagata matau e talitonu o le faʻalauteleina o Meituan Maicai i le maketi a Hangzhou e le o se mea e ofo ai.

Ae ui i lea, latou te faʻaalia foi e le mafai e Meituan Maicai ona faʻalauteleina le atunuʻu i se taimi pupuu, seivagana ua oʻo i le pisinisi ni suiga taua, e pei o le paʻu o isi tagata tauva tetele e pei o Dingdong Maicai ma Pupu Supermarket, lea o le a faatelevaveina ai le faʻalauteleina o Meituan Maicai.

E le gata i lea, o le auala a Meituan Maicai i le tatalaina o le Hangzhou hub fou e tutusa ma lana fuafuaga i le maketi o Suzhou, e taʻitaʻia uma e le au a Shenzhen nai lo le au a Shanghai (o le maketi a Shenzhen o loʻo i ai nei o se tasi o mea sili ona lelei i totonu o taulaga e valu).

E ui lava i lea, ae o loʻo tumau pea le luʻitau mo Meituan Maicai e suitulaga Dingdong Maicai i Sasaʻe Saina.O Dingdong Maicai e sili ona malosi i Sasaʻe Saina, aemaise lava i Shanghai ma Suzhou, ma ua faʻatūina nisi o pa puipui i le lotoifale i galuega fou o meaʻai.I luga o le tulaga o oloa, aemaise lava i ana lava ituaiga oloa, Dingdong Maicai ua faʻaalia lelei le faʻatinoga i Sasaʻe Saina.

Ua matauina e le au matau maketi, "E foliga mai e le faigofie ona tulei ese Dingdong Maicai i le taimi nei.E ui lava o loʻo i ai tala mai maketi a Guangzhou ma Shenzhen o loʻo mafaufau Dingdong Maicai e faʻamavae, ae o loʻo tumau pea le malosi o le au i Sasaʻe Saina, aemaise lava i le faʻasili atoa o le 35%.

O le le manaʻo e osofaʻia faʻafuaseʻi, o Dingdong Maicai na faʻateleina foi ana taumafaiga i le maketi a Beijing.O Beijing e le gata o le laumua o Meituan Maicai ae o le JD.com foi.

O Dingdong Maicai ua uma ona sili atu i le 100 fale teu oloa i Beijing ma ua tofia Yan Xianfu, o le na faia lelei i le maketi Jiangsu, e avea ma ulu o le maketi a Beijing.

O avanoa fou a Meituan Maicai i Hangzhou ma Suzhou o loʻo faʻaalia ai lana taʻiala faʻavavevave e "faʻalavelave" i luga o Dingdong Maicai.

I le taimi lava e tasi, o le isi tagata tele, JD.com, ua ulufale atu foi i le fale teu oloa pito i luma, faʻataʻitaʻiina vai i le maketi o Beijing.Fai mai tagata matau maketi, "E oʻo mai i le faaiuga o Setema, o le JD.com's warehouse opening speed in Beijing sa telegese nai lo le mea na faʻamoemoeina, mamao i tua atu o Meituan Maicai, atonu e feagai ma ni faʻafitauli.E oʻo mai i le taimi nei, ua tatalaina e le JD.com le itiiti ifo ma le 20 fale teu oloa i le maketi o Beijing.

I le maketi i aso nei, pe i meaai fou poʻo isi pisinisi, o le atinaʻe e masani ona manaʻomia se tuʻufaʻatasiga o luga ole laiga ma tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia, faʻaogaina le lelei o mea uma e lua e faʻaleleia ai pisinisi ma faʻalauteleina le alamanuia.

I le aotelega, o Meituan Maicai o loʻo faʻavaveina lona faʻatulagaina o le atunuʻu e ala i le tatalaina o se nofoaga fou i Hangzhou.Peita’i, o le fa’ato’ilaloina o Dingdong Maicai i Saina i Sasa’e e lu’itau ona o le malosi o le ta’aloga ma tulaga lelei i totonu o le atunu’u.E le gata i lea, o le osofaʻiga a JD.com i le maketi a Beijing ma fale teu oloa i luma e faʻateleina ai le tauvaga.A'o fa'atupula'ia le alamanuia ma fa'atupula'ia le tauvaga, o le a fa'aauau pea ona atia'e ma suia le maketi fou e-pisinisi.


Taimi meli: Iul-15-2024